Indien u bij Gonnie`s Kinderkleding besteld bent u akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden:

1. Geldigheidsbereik
Wanneer u kiest voor de optie vooraf overmaken, hebben klanten 7 dagen de tijd om het verschuldigde bedrag over te maken. Als na 7 dagen de betaling niet binnen is, ontvangt u van ons een herinneringsemail. Bij geen reactie op deze mail binnen 48 uur, wordt de bestelling automatisch geannuleerd en gaan de artikelen weer in verkoop. Als u wel reageert op de herinneringsemail dan zal hierna de bestelling nog 3 dagen worden vastgehouden. Als het verschuldigde bedrag na deze termijn niet binnen is zullen wij u geen herinneringsmail meer sturen en gaan de artikelen weer in de verkoop.

2. Herroepingsrecht
U hebt de mogelijkheid om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst uw bestelling te herroepen en te retourneren. Hiervoor kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier welke u hebt ontvangen bij de bevestigingsemail of een email sturen naar info@gonnieskinderkleding.nl.

Artikelen die reeds gebruikt zijn, artikelen niet voorzien van de aangehechte kaartjes, artikelen waarbij een vermoeden van wassen is of artikelen die ten gevolge van gebruik zijn beschadigd kunnen niet worden geretourneerd. Uitgesloten van herroeping zijn haaraccessoires en beenmode.

3. Prijs en verzendkosten
Alle opgegeven prijzen zijn in Euro´s, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 binnen heel Nederland*. * Uitzondering hierop zijn pakketjes onder de 100 gram en spoedpakketten. Hiervoor ontvangt u na het ontvangen van de orderbevestiging een nieuwe email waarin de verzendkosten zijn aangepast naar de daadwerkelijke verzendkosten.

De verzendkosten naar België en Duitsland zijn € 9,50 per bestelling.

4. Betaling
Betaling van de bestelling behoort voor de verzending te geschieden. De betaling dient gestort te worden op rekeningnummer NL87 INGB 0006093352 ten name van G. de Jager-Jelles VOF, te Almere, onder vermelding van het ordernummer. Zodra de betaling is bijgeschreven op de rekening wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd en ontvangt u een email, met track en tracé informatie van uw bestelling.

5. Levering
Levering vindt plaats na volledige betaling van de goederen, plus verzendkosten. Wij streven er naar om zodra uw betaling is binnengekomen, het artikel binnen 3 werkdagen te verzenden. Gonnie`s Kinderkleding is niet verantwoordelijk voor schade en verlies tijdens het transport. Gonnie`s Kinderkleding verzendt standaard via PostNL.

6. Garantie
Gonnie`s Kinderkleding geeft garantie op al haar producten binnen 14 kalenderdagen. De artikelen moeten dan nog wel in de originele staat zijn en voorzien van label en verpakking. Artikelen die reeds gebruikt zijn, artikelen niet voorzien van de aangehechte kaartjes, artikelen waarbij een vermoeden van wassen is of artikelen die ten gevolge van gebruik zijn beschadigd kunnen niet worden geretourneerd. Buiten de garantie vallen kapotte knopen en ritsen, het los raken van kraaltjes, applicaties en borduursels. Dit geldt ook voor verkeerd gestreken, gedroogde en gewassen kleding.

7. Ruilen of retourneren
Buiten de algemene voorwaarden voor ruilen en retourneren vallen de haaraccessoires en beenmode. In verband met hygiënische redenen kunnen deze niet geruild of geretourneerd worden. Deze artikelen worden door Gonnie`s Kinderkleding niet geaccepteerd.

7.1 Retourneren
U hebt de mogelijkheid om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst uw bestelling te herroepen en te retourneren. Hiervoor kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier welke u hebt ontvangen bij de bevestigingsemail en een email sturen naar info@gonnieskinderkleding.nl. Het pakket dient binnen deze 14 kalenderdagen aangeboden te zijn bij Post NL. Pakketten die na 14 dagen aangeboden zijn bij Post NL, worden niet meer in behandeling genomen.

Artikelen die reeds gebruikt zijn, artikelen niet voorzien van de aangehechte kaartjes, artikelen waarbij een vermoeden van wassen is of artikelen die ten gevolge van gebruik zijn beschadigd kunnen niet worden geretourneerd.

7.2 Retour zenden
De consument draagt de kosten voor het retour zenden van het product. De retourzending kunt u sturen naar Postbus 30015, 1303 AA ALMERE.
U dient het pakket voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen en rembours zendingen worden door Gonnie`s Kinderkleding niet geaccepteerd.

Daarnaast dient het pakket voldoende verpakt te zijn. Hiervoor kunt u gebruik maken van de doos waarmee de bestelling naar u is verstuurd. Het terugsturen van schoenen moet in een doos, anders dan de schoenendoos.

7.3 Terugbetaling
Na ontvangst van de retourzending, zal het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen gestort worden op het door u opgegeven rekeningnummer.
- Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, en de volledige order retourneert, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
- Indien de consument een gedeelte van de order retourneert wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen terugbetaald.

7.4 Ruilen binnen Nederland
Ruilen is bij Gonnie`s Kinderkleding altijd mogelijk. Per bestelling is het éénmalig mogelijk om artikelen te ruilen binnen Nederland. U dient het pakket binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling aangeboden te hebben bij een Post NL punt. Ruilingen die na deze termijn bij Post NL aangeboden zijn, kunnen wij niet meer in behandeling nemen.
Indien u een artikel wilt ruilen kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@gonnieskinderkleding.nl met het gewenste nieuwe artikel en de maat.
- U kunt het pakket retour zenden naar Postbus 30015, 1303 AA in Almere.
- Indien u een artikel ruilt voor een duurder product, dan dient u de extra kosten over te maken op ons rekeningnummer
De consument draagt de kosten voor het retour zenden van het product. Na ontvangst zullen wij het product omruilen en eenmalig kosteloos opnieuw verzenden.

7.5 Ruilen binnen Europa (exceptie Nederland)
Ruilen is bij Gonnie`s Kinderkleding altijd mogelijk. Per bestelling is het éénmalig mogelijk om artikelen te ruilen binnen Europa, echter de extra kosten die gemaakt worden voor het opnieuw zenden van het pakket liggen volledig bij de klant.
Indien u een artikel wilt ruilen kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@gonnieskinderkleding.nl met het gewenste nieuwe artikel en de maat. Het pakket kunt u retour zenden naar Postbus 30015, 1303 AA in Almere.
Na ontvangst en betaling van de nieuwe verzendkosten zullen wij het product omruilen en opnieuw verzenden.

Gonnie`s Kinderkleding behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet is voorzien van de aangehechte kaartjes, er een vermoeden is dat het artikel gewassen is of ten gevolge van gebruik is beschadigd.
De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Gonnie`s Kinderkleding verantwoordelijk voor de artikelen.

Het pakket met de ruiling of retour dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling aangeboden te worden bij een pakketvervoerder. Pakketten die buiten deze termijn aangeboden zijn, worden niet in behandeling genomen.

8. Aansprakelijkheid
Gonnie`s Kinderkleding is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Gonnie`s Kinderkleding is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet, zal de prijs door Gonnie`s Kinderkleding worden aangepast.

9. Privacy
Privé-gegevens en e-mailadressen van onze klanten worden in de administratie opgeslagen en worden niet aan derden verstrekt.

Alle foto`s en beschrijvingen op www.gonnieskinderkleding.nl zijn eigendom van Gonnie`s Kinderkleding en mogen niet zonder toestemming gekopieerd en/of gebruikt worden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Benieuwd wat klanten van ons vinden?

Klik dan hier!

© 2012 - 2024 Gonnie's Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel